Karen Straarup

Journalist

Livretter: Alt italiensk mad. Flødeskum. Boller i karry. Og kage. Jeg KAN ikke sige nej tak til kage. Også selvom det er det sidste, indtørrede stykke brunsviger, der har ligget otte timer nede i kantinen, siden morgenmaden blev ryddet væk.

Yndlingsbeklædningsgenstand:
Sort vintage uldcardigan med et påsyet sort perlemønster foran. Købte den af min første udlejer Liz, som havde købt den på et loppemarked et eller andet sted for 100 år siden. Den er helt fantastisk og kan bruges til alt. Så det gør jeg.

Det er jeg mest bange for:
Krabber. Og Nøkken.

Favorit-tv:
Jeg elsker at se fjernsyn. Jeg kan se fjernsyn en hel dag uden at få dårlig samvittighed. Hvis jeg ikke har nogen planer en aften, kan jeg gå og glæde mig helt fra morgenstunden til at komme hjem og bare hygge med te og snacks foran fjerneren. Derfor er det også svært at vælge en favorit. Ser dog meget meget sjældent sport. 

Favoritbyggemateriale:
Rafter. Jeg har været spejder, så jeg kan bygge et smart og funktionelt udekøkken på under en halv time, hvis du giver mig en stak rafter og en rulle reb. Jeg kan også lave et bål og få det rigtig godt op at køre. Dyrker det slet ikke nok, men jeg er faktisk lidt en friluftspige. Måske skulle jeg skille mig af med mit tv…

Programmer med Karen Straarup

  • Daglig satire på Radio24syv
  • Julemorgenradio på 24syv
  • Hver lørdag sætter Ditte Okman og Karen Straarup sig til bords med en mand, der sammen med Selskabet vil kigge på ugen der er gået.