AK 24syv

Et sprængfarligt kulturmagasin. AK 24syv finder kulturlivets blottede tandnerver og hopper på dem.

Det er programmet med tid og lyst til kultur. Et nysgerrigt program, der både afsøger og afspejler hvad der rører sig, både i Danmark og resten af verden, men som også gerne vil gå i dybden med detaljerne og udfordre dogmerne. 

Vi er fascinerede og engagerede - men nægter samtidig at lade os imponere af det vedtagne. Fordi det er seriøst behøver det ikke være kedeligt!

AK 24syv er et både debatskabende og konfliktsøgende program, der tager kulturen på sengen og gør den interessant, levende og vedkommende. 

Ingen køer er hellige, når kulturredaktionens faste hold af skarpe værter styrer lytterne igennem kulturlandskabet alle hverdage mellem kl. 18 og 20.

Seneste udsendelser

  • AK 24syv 19-10-2014
    I denne time skal vi høre kunstanmelderen Lars Bukdahls hadeliste, og så kigger vi på syrisk kunst. Andreas Schou
  • AK 24syv 18-10-2014
    I denne time bringer vi bl.a. et interview med den svenske kunstner Dan Park, synger fødselsdagssang for Thomas Helmig og kigger på grønlandsk rockmusik. Andreas Schou
  • AK24syv handler i aften om det grønlandske protestband fra 1970'erne, 'Sumé', en verserende retssag mod en sydafrikansk rap-video, en ny ordbog over det danske talesprog (med ord som "fuck", "ødh", "h…
  • Se liste over alle udsendelser

Relaterede programmer