On demand

Lyt til Radio24syvs programmer når du vil og hvor du vil

Vi tilbyder tidsforskudt lytning (også kaldet on demand) af vores programmer både gennem vores streamingarkiv og via podcasting.

Vores udsendelser er normalt tilgængelige for on demand-lytning inden for en halv time efter de er sendt i radioen. Programmer som strækker sig over mere end én time, udgives til on demand-lytning i flere dele – én del per time og kan således høres tidsforskudt før de er færdige med at blive sendt.

Streamingarkiv

I vores streamingarkiv kan du genhøre vores programmer direkte på din computer gennem en afspiller, som er indlejret på vores hjemmeside.

Podcasting

Podcast er muligheden for at lytte til vores tidligere udsendte programmer tidsforskudt på en computer eller bærbar afspiller eller smartphone. Det giver dig muligheden for at lytte når det passer dig og pause når det passer dig. 

En populær måde at abonnere på podcasts på, er iTunes hvor vi også er tilstede med alle vores programmer. Det er dog ikke et krav at bruge iTunes. På vores website og i vores streamingarkiv finder du links til RSS-feeds, som du kan abonnere på i andre podcastprogrammer. Du kan også downloade vores udsendelser, som MP3-filer direkte fra vores streamingarkiv. 

Radioprogrammer du downloader må pga. ophavsretsloven alene videredistribueres til personer i din egen husstand. Hvis du vil gøre andre opmærksom på nogle af vores programmer kan du sende dem et link til vores streamingarkiv.

Podcasting på din smartphone

Podcast på smartphone

Du kan med fordel hente podcasts på din smartphone, så du kan have dine yndlings 24syv-programmer med i lommen uanset hvor du er og uanset om du har datadækning.

Herunder har vi beskrevet hvordan du kan høre vores podcasts på de mest populære smartphone-systemer.

Podcasting på iPhone

Apple har lavet deres egen Podcast-app til iPhone. Den hedder ganske enkelt Podcasts og er knyttet sammen med podcastdelen af iTunes på computeren. Du kan derfor søge alle vores podcasts frem i denne app og abonnere på dem.

Udover Apples egen podcast-app findes der en lang række andre podcast-apps i App Store. I nogle af disse apps kan du også finde vores podcasts direkte og ellers kan du tilføje RSS-feeds manuelt for at abonnere. RSS-feeds for alle vores programmer findes her på websitet på hver enkel programside. Linket til RSS-feeds kopieres med et langvarigt tryk.

Eksempler på podcast-apps til iPhone er Downcast og Pocket Casts, men der findes mange flere.

Podcasting på Android

Der findes en lang række podcast-apps til Android. Eksempler er Pocket Casts og doubleTwist. I disse to apps kan du nemt finde vores podcasts ved hjælp af den indbyggede søgefunktion og abonnere eller streame.

Andre eksempler på podcast-apps til Android er Doggcatcher og BeyondPod.

Fælles for alle podcasts-apps på Android er, at du også kan tilføje podcasts manuelt, ved at tilføje RSS-feeds. Dette er brugbart hvis du ikke kan søge en bestemt podcast frem i app'en. RSS-feeds for alle vores programmer findes her på websitet på hver enkel programside. Linket til RSS-feeds kopieres med et langvarigt tryk.

Podcasting på Windows Phone

Windows Phone 8.1 har en indbygget Podcast-app. I denne kan du søge vores forskellige podcasts frem via den indbyggede søgefunktion. Du kan også tilføje RSS-feeds manuelt, som beskrevet herunder.

Der findes desuden også forskellige tredjeparts podcasting-apps til Windows Phone. Vi har listet nogle eksempler her: Podcast Lounge, Podcaster, Podcast Picker og PODCASTS! 

Disse apps vil typisk kræve, at du skal tilføje RSS-feeds manuelt for at abonnere. RSS-feeds for alle vores programmer findes her på websitet på hver enkel programside. Linket til RSS-feeds kopieres med et langvarigt tryk.