Samvær online

Vi beskytter online-fællesskabet

For at sikre et godt fællesskab og en givtig samtale, modererer vi på Radio24syv vores sider hos diverse online tjenester i overensstemmelse med dansk lovgivning, tjenestens retningslinjer og egne principper.

Vore lyttere, fans og kritikere skal kunne komme til orde i fred og fordragelighed på vores facebook-sider og derfor er det et løfte, at vi vil sikre det gode fællesskab, ved at moderere vores online-platforme efter disse principper:

  1. Redaktionen sletter indlæg, der ikke lever op til vores principper og facebooks retningslinier (som beskrevet HER) og blokerer personer, der udviser en asocial og for fællesskabet ødelæggende adfærd, som f.eks. trolling.
  2. Vi sletter kommentarer og opslag, der indeholder reklame, porno, personangreb, injurier, krænkende bemærkninger af racistisk eller sexuel karakter, er gentaget utallige gange, er dybt irrelevante i sammenhængen, eller er skrevet af en falsk profil
  3. Vi skelner mellem holdninger og adfærd. På vores platforme og på vores sider på sociale tjenester må du mene hvad du vil, men du må ikke opføre dig som du vil. Hvis din adfærd er asocial fordi du spammer* og generer andre brugere blokerer vi dig uden varsel, af hensyn til det sociale fællesskab og den gode samtale. 
  4. Vi opfordrer til, at man poster indhold med et oprigtigt ønske om en konstruktiv samtale og at man afstår fra fristelsen til at bruge sarkasme, eller kalde andre brugere for betegnelser, der kan tolkes som nedladende. Det er i forvejen svært nok at kommunikere på skrift. 
  5. Skulle det komme så vidt, at en bruger bliver frataget sin skriveadgang til en eller flere af vores facebook-sider, sker der det, at vedkommendes gamle indlæg automatisk bliver slettet fra siden af facebook. Årsagen er facebooks hensyn til, at man ikke taler om folk, der ikke selv kan være til stede. Dette princip støtter vi. Tal derfor venligst om vore værter på deres programs facebookside, og ikke kun på radio24syv-hoved-facebooksiden. 
  6. Brugere, der føler sig uretmæssigt blokeret fra vores facebooksider, kan skrive til os HER – vi tager ikke stilling til blokerings-sager på selve siden, af hensyn til den blokerede. 
  7. Vi irrettesætter ikke folk offentligt på vores facebooksider, af hensyn til den pågældende bruger. Til gengæld er vi så nødt til at slette og blokere grænseoverskridende indhold og personer “uden varsel”, som det hedder. 
  8. Vi opfordrer til, at man accepterer, at man kan blive misforstået og man kan komme til at misforstå andre. Gå i store sko, respektér andres holdninger og udvis overbærenhed. 
  9. Alle trusler mod personer meldes til politiet. 
  10. Platformen eller siden er vores, men fællesskabet og samtalen tilhører os alle. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du oplever du noget, du er utryg ved, eller som virker stødende eller grænseoverskridende på dig.

Alle henvendelser vedrørende disse principper og håndhævelsen af dem er velkomne - skriv til os HER

Forsvundne indlæg og kommentarer

Er dit indlæg forsvundet, beder vi dig om lige at tjekke, at du på facebooksidens filter, lige under billedrækken i toppen, har valgt “alle indlæg - seneste” og ikke den anden mulighed, som kun viser side-ejerens opdateringer. Det kan også være at facebook automatisk har markeret dit indlæg som spam. Vi ophæver løbende spam-markeringer, hvis de er overflødige. Endelig kan det jo være, at dit indlæg var over grænsen og derfor er blevet slettet. 

Her er en liste over alle vore facebook-sider 

På twitter: 

Radio24syv

*Vi definerer spam i facebooksammenhænge som samme budskab gentaget alt for mange gange. En person, der spammer, fylder for meget og “støjer” med irrelevante og for hyppige indlæg. Det er asocial adfærd og ødelæggende for dialogen - og derfor uønsket hos os.