Ofte stillede spørgsmål

Svar på ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Vi opdaterer løbende vores driftstatus-side med kendte problemer angående vores forskellige platforme og services.

Hvem ejer Radio24syv?

Det gør Berlingske People A/S - et selskab, der er dannet i et samarbejde mellem Berlingske Media og People Group. Se hvem der sidder i bestyrelsen HER

Hvordan modtager jeg Radio24syv?

Du kan lige nu modtage Radio24syv på FM, DAB og via internettet. Senere kommer flere muligheder til - læs mere HER.

Får I nyhederne fra Berlingske?

Nej. Radio24syv har sin egen nyhedsredaktion med journalister, der laver et unikt nyheds-, debat- og aktualitets-indhold til radioen. Nyhederne på forsiden af vores hjemmeside er rss-feeds fra flere forskellige aviser. 

Hvor mange timers nyheder, kultur og sport sender I om dagen eller om ugen?

Vi sender 2 timer og 40 minutters nyhedsudsendelser om dagen, 110 minutters sport om ugen, 40 timers aktualitetsprogrammer om ugen, 70 minutters kulturnyheder om ugen, 20 timers øvrige kulturprogrammer om ugen og 55 minutters satire dagligt. 

Der er specifikke kvantitative krav til hvad Radio24syv skal sende - du kan studere det hele nøjere i sendetilladelsen, som du finder HER

Hvordan fornyer I dansk taleradio?

Alene dét at vi eksisterer, er en nyskabelse. Vi sender direkte døgnet rundt og det betyder, at Radio24syv får en helt enestående mulighed for at være aktuel og først med nyheder og baggrund, når noget sker. Vi har sat 5 punkter op, som anskueliggør vores ambitioner med Radio24syv: 

  • At skabe en ny radiooplevelse - at give plads til folk med noget på hjerte
  • At styrke radioen som nyheds- og aktualitetsmedie
  • At få tag i yngre lyttere
  • At give plads til talenter og til at eksperimentere
  • At satse på en høj grad af lytterinvolvering 

 Hvorfor spiller I ikke noget musik?

Essentielt er vi en taleradio. Når det er sagt, så er der krav i sendetilladelsen om en hvis mængde musikformidling. Og radio24syv spiller naturligvis musik, når det er betinget af de historier og anmeldelser vi bringer.

Efter 1. januar 2012 vil der komme egentlige musikprogrammer på Radio24syv. Ifølge sendetilladelsen har vi 6 måneder til at komme på plads med alle krav til radioen, og vi har masser af ideer til musikformidling, men vi har ikke nået at få alting helt på plads endnu.

Så snart vore lyttere har kontaktet os og spurgt om det, de mangler at vide, vil vi udvide denne side med flere spørgsmål og svar. 

Hvorfor leverer I ikke automatisk trafikservice?

Vi har valgt ikke at konkurrere med det mest finmaskede trafikrapporteringssystem, nemlig P4.

Vi må ikke regionalisere vores signaler, derfor får du også en bedre service ved P4 som tager trafikmeldinger ind regionalt.

Hvis du har TA-funktionen tændt på din radio, så vil den bringe dig trafikservice i det område du er i.

Hvorfor kan jeg ikke abonnere på jeres podcasts i BeyondPod på Android?

Der er desværre en fejl i app'en ByondPod, som bevirker at det kræver nogle ændrede indstillinger for at vores feeds virker korrekt. Læs mere HER.

Kan jeg høre Radio24syv på min internetradio

En internetradio er en radiomodtager, som i stedet for FM eller DAB bruger internettet til at få signal. De forskellige internetradioer anvender typisk en tredjepartstjeneste til at hente listen over tilgængelige radiokanaler. Vores livesignal er tilgængeligt på en bred vifte af disse tredjepartstjenester, heriblandt de to mest anvendte, TuneIn og vTuner.

Derfor burde du kunne lytte til vores signal på langt de fleste internetradioer. Hvis du oplever problemer med din internetradio og du har mulighed for manuelt at tilføje streaming-URL’er til din internetradio er du velkommen til at prøve med URL’en herunder. Det er en 64 kbps MP3-stream.