Del radioen

Vi håber du vil være med til at sprede din favoritudsendelse eller dit yndlingsprogram

Del links til udsendelser

Alle vores udsendelser bliver udgivet til vores streamingarkiv hvorfra de nemt kan deles videre. Du kan nemt dele både et link til en hel time og et link et specifikt tidspunkt i en given udsendelse. På den måde kan du f.eks. dele et link til præcis din optræden i en udsendelse.

På hver arkivside findes der, som en del af afspilleren, en del-knap. Denne giver mulighed for nemt at dele udsendelsen på Facebook, Twitter og Google+, samt at kopiere et link til udsendelsen som kan deles via eksempelvis e-mail. 

Hvis du ønsker, at dele et link til et specifikt tidspunkt i en udsendelse, skal du blot finde tidspunktet i afspilleren, trykke på pause og så vælge, efter at have klikket ”Del”-menuen frem, at du ønsker at medtage tidspunktet. Dette er illustreret på screenshot herunder. Herefter vil tidspunktet være en del af det link du deler ved at trykke på en af de tre del-knapper eller hvis du kopierer linket til f.eks. en e-mail.

Del-screenshot

Læg udsendelser og programmer på dit eget website

Har du dit eget website eller din egen blog? Foruden muligheden for at dele links til vores programmer har vi også gjort det nemt for dig, at få vores programmer og udsendelser med over på dit eget website, ligesom du kan gøre det med fx YouTube-videoer.

Hvis du ønsker at indsætte en specifik udsendelse på dit eget website skal du først finde udsendelsen i vores streamingarkiv. Alt dette kræver er, at du finder den givne udsendelse i vores streamingarkiv. Så skal du blot klikke på linket ”Læg på eget site”, som giver dig en HTML-kode til en afspiller med den specifikke udsendelse – bemærk at hvis en udsendelse strækker sig over flere timer vil alle timerne optræde i afspilleren.

Du kan også automatisk få den seneste udgave af et program på sit website. Her skal du blot finde programmets underside  og klikke på muligheden for at lægge programmet på dit eget website. Så får du en HTML-kode til en afspiller, som automatisk indeholder den seneste udsendelse fra det pågældende program.

Eksempel

Herunder kan du se et eksempel på afspilleren. Denne indeholder automatisk seneste nyhedsudsendelse.